Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı: O anlar kamerada

Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında sürücü direksiyon

Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve park halindeki araçlara çarptı. Kazada, araçta sıkışan 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi Akkum mevkisinde gerçekleşti. 55 AVF 702 plakalı otomobil hastane sapağından sahil istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve diğer araçlara çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan E.S. ve Ö.S. isimli 2 kişi sıkıştı.
Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kısa sürede gelerek sıkışan yaralıları araçtan çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, müdahale sonrası ambulanslarla Karasu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, aracın kontrolünü kaybedip diğer araçlara çarptığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Darıca ilçesindeki otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ile plajdaki
Sıradaki Haber Sahildeki vatandaşlar alevleri görünce kovalarla yangın bölgesine koştu