Bilecik’te jandarma ekipleri tarafından motosikletle uyuşturucu madde getirdikleri şüphesiyle değerlendirilen kişilere yönelik operasyonda 2 kişi yakalandı.
Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şube Müdürlüğü ile Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Risk Analiz Sistemi (PARS) üzerinden yapılan incelemeler sonucunda H.T. ve Y.Ş. isimli şahısların motosikletle uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Osmaneli ilçesine bağlı Beşevler köyü bölgesinde önleyici yol kontrolü ve arama operasyonu düzenlendi. Motosikletinde durdurulan şahıslardan yapılan aramada 5 parçada toplam 1,57 gram amfetamin ele geçirildi.
H.T. ve Y.Ş. isimli 2 kişi hakkında ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak amacıyla kullanma’ suçundan soruşturma başlatıldı.
