Eskişehir ilinde bulunan bir ilkokulun önünde park halindeki bir araçta meydana gelen yangın, çevredeki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Şehit Mehmet Taş İlkokulu’nun önünde park halinde bulunan bir otomobilde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine AFAD hizmet binasının yakınlarında gerçekleşti. Yangının ilk belirtilerini gören AFAD nöbetçi ekibi ve kurum personeli, olay yerine hızla ulaşarak yangına müdahale etti. Yangın söndürme tüpleriyle hızlı bir şekilde alevlere müdahale eden ekipler, yangının diğer alanlara sıçramasını engelleyerek kontrol altına aldı.
Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, araçta soğutma çalışmalarına başladı. Tehlikeleri önlemek amacıyla gerekli tedbirleri alan ekipler, yangının tekrar alevlenme riskine karşı gereken adımları attı. Yangının çıkış nedenini belirlemek üzere inceleme başlatıldı.
