1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Milletvekillerinden İsrail Dışişleri Bakanı’na Sert Tepki

Milletvekillerinden İsrail Dışişleri Bakanı’na Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, “Korkuyorlar! Çünkü biliyorlar Recep Tayyip Erdoğan derse yapar. Biliniz ki korkunun ecele faydası yok! Zulm ile âbâd olan İsrail’in elbet sonu berbad olacak. Sonun Hitler’in sonu olacak Netanyahu!” dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, “İşgalci İsrail’in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Haddini aşarak Sayın Cumhurbaşkanımızı tehtit etmiş! Hassasiyetlerin istismarı dışında hiçbir icraatları olmayan bu mirasyediler dün olduğu gibi  bugün de karşılarında en dik  duran Lider’e saldırma cürretini gösteriyor. Biz kimseye benzemeyiz, Türk halkı böyle bir durumda Reis’inin etrafında kenetlenir! Haddinizi bilin” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Milletvekillerinden İsrail Dışişleri Bakanı’na Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin