1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’dan Duygusal Anlar

Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’dan Duygusal Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Tarım Orman ve Köyişleri Bakanı ve Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar yıllar önce okuduğu Yozgat Lisesini ziyaret etti. Lise Müdürü Mustafa Telli ve okul Yönetimi tarafından karşılan Kayalar eski okulunu gezerken duygusal anlar yaşadı.
Kayalar; Türkiye’nin en köklü liselerinden olan Yozgat Lisemizi ziyaret ettik, anılarımızı tazeledik… Yozgat Lisesi’nin hayatımdaki yeri bambaşkadır. Lisemizden halen görüştüğüm birçok arkadaşım var, önünden her geçtiğimde adeta geçmişe yolculuk yapıyorum diyen Kayalar lise hakkında şu açıklamalarda bulundu.
“Yozgat Lisesi Osmanlı dönemine dayanan köklü bir eğitim kurumudur. 1895-1896 yıllarında Osmanlı Sultanı II. Abdülhamit döneminde inşa edilen okul,1869 Maarif-i Umumi Nizamnamesi ile eğitim alanında önemli adımlar atılmış ve Osmanlı İmparatorluğu genelinde eğitim kurumlarının yaygınlaşması sağlanmıştır. Köklü bir tarihe ve eğitim alanında önemli bir yere sahip olan bu lisede öğrenim görmekten büyük bir onur duyuyorum.” İfadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’dan Duygusal Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin