1. Haberler
  2. GENEL
  3. Küfür edip aracı üzerine sürdü!

Küfür edip aracı üzerine sürdü!

featured
KIRŞEHİR'DE, ÜZERİNE OTOMOBİLİNİ SÜREN VE İDDİAYA GÖRE KÜFÜREDEN MESLEKTAŞININ YAPTIKLARI KARŞISINDA SİNİR KRİZİ GEÇİREN ESNAF, OTOMOBİLİ SOPAYLA PARÇALAMAK İSTEDİ. (ENDERHAN ÖZ/KIRŞEHİR-İHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırşehir’de, üzerine otomobilini süren ve  küfür eden alacaklısının yaptıkları karşısında sinir krizi geçiren bir vatandaş, otomobili sopayla parçalamak istedi.

Olay, Ankara-Kayseri Karayolu üzerinde bulunan bir oto kurtarma dükkanında meydana geldi. İddiaya göre Necati Koç’a borcu olan A.K.B borcunu ödemedi ve küfür ederek üzerine araç sürdü. Sinir krizine giren Koç, kendini kontrol edemeyerek sopayla A.K.B.’nin aracına zarar verdi. Olayı anlatan Koç, “Arkadaşımızı birkaç kez uyardım. Üzerime araç sürünce ben de kontrolümü kaybettim. Küfür etmesi karşısında da dayanılmaz bir hal yaşadım. Ticarette önceliğimiz arkadaşlığımız ve dostluğumuz. Öfke patlaması yaşadım. Şehir halkından özür dilerim. Ne yaptığımın bende farkına varamadım” diye konuştu. haber merkezi

Küfür edip aracı üzerine sürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin