Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Edremit’te otomobiller çarpıştı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasında, iki

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasında, iki aracın kavşakta çarpışması sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Narlı Mahallesi Ayvalıburun Camisi Kavşağı’nda gerçekleşti. M.Ç. yönetimindeki bir araç ile O.E. yönetimindeki diğer aracın çarpışması sonucu her iki araç da hurdaya döndü. Çevre sakinlerinin hemen durumu yetkililere bildirmesiyle olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, M.Ç. (36) ve F.E.M. (29) isimli yolcunun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer aracın sürücüsü O.E. (67), eşi S.E. (68) ve H.D. (31) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Yaralılar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve hastaneye sevk edildi.
Olay yerinde savcının incelemelerinin ardından hayatını kaybedenlerin cesetleri morga kaldırıldı. Kazanın etkisiyle trafik akışı kontrollü bir şekilde devam ederken, araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik normale döndü.
Jandarma ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde ailesiyle mangal partisine giden 8 yaşındaki bir
Sıradaki Haber Dalgıç polisin dakikalarca süren mücadelesi sonuç verdi: Kalbi duran 8 yaşındaki çocuk hayata döndü