1. Haberler
  2. GENEL
  3. Şehit Habip Murat Alp, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Habip Murat Alp, Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit alp
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehidin yakınları gözyaşı döktü

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi’nde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’in cenazesi, memleketi Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine getirildi. Şehidin yakınları, cenaze töreninde tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

çiçekdağı şehit habip murat alp

son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi’nde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp, memleketi Kırşehir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi’nde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’in al bayrağa sarılı tabutu, Kapadokya Havaalanı’ndan alındıktan sonra karayolu ile memleketi Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine getirildi. Baba ocağına getirilerek helallik alınmasının ardından Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’in cenazesi, ilçede bulunan Fatih Camii’ne getirildi.

Şehidin yakınları da burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

şehit çiçekdağı

GÜNCEL HABERLER İÇİN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Şehit Habip Murat Alp, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin