1. Haberler
  2. GENEL
  3. SAHTE ZEYİNYAĞINA DİKKAT! Milyonluk sahte zeytinyağı yakalandı

SAHTE ZEYİNYAĞINA DİKKAT! Milyonluk sahte zeytinyağı yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda sahte zeytinyağı alıp satan kişiler suçüstü yakalandı.

Olay, Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana geldi. Z.K. ve (29) tarafından kullanılan halk minibüsü. Olay, (38) yönetimindeki otobüsün sahte zeytinyağıyla doldurulması sonucu meydana geldi.

Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Maliye Bakanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1.050.000 lira olan toplam 105 koli 2.100 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. Ele geçirilen ürünün hakiki zeytinyağı ile tağşiş edildiği ve piyasaya sürülmek istendiği belirlendi.

Aydın Vergi Dairesi, şüphelilere 600 bin TL para cezası verdi. Aydın İl Tarım Müdürlüğü, sahte ürünlerden numune alarak el koydu ve ürünleri Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Kurumu’na teslim etti.

Şüpheliler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAHTE ZEYİNYAĞINA DİKKAT! Milyonluk sahte zeytinyağı yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin