1. Haberler
  2. Magazin
  3. En ballı festival olacak!

En ballı festival olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde belediye tarafından 14’üncü Bal ve Kültür Festivali düzenlenecek. 10-11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak festival öncesi ilçenin genç ve başarılı belediye başkanı Ahmet Kaygısız, tüm Çayıralanlılar’ı festivale davet etti.

ÇAYIRALAN BAL VE KÜLTÜR FESTİVALİ’NE DAVETLİSİNİZ

Bir geleneksel kültürü yaşatmak adına özenle hazırlanmış bir festival içeriği hazırladıklarını söyleyen Kaygısız; “Çayıralan’ımız bereketli toprakları, özel lezzetli balı, güler yüzlü insanların diyarı. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan festivalin iki gün sürecek programlarını özenle hazırladık. Çayıralan’ın büyük düğününe tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Şimdiden festivalimiz hayırlı olsun” dedi.

İKİ GÜN BOYUNCA EĞLENCE

Çayıralan 14’üncü Bal ve Kültür Festivali zengin içeriği ve eğlence programı ile dikkat çekiyor. 10 Ağustos Cumartesi günü, Kaynarpınar Çakmak Çetin Mesire Alanı’nda saat 14.00’de başlayacak olan festivalin ilk günü şöyle olacak: Konuşmalar, ilizyon-sihirbazlık gösterisi, Çayıralan Enduro Gösterisi, Mahalli Sanatçılar Konseri, Arzu Akdaş, İbrahim Yıldız konseri. 11 Ağustos Pazar günü, En iyi bal yarışması, Ödül Töreni, İlizyon Ve Palyaço, Mahalli Sanatçılar Konseri, Murat Balaban, Esra Şahbaz.

Haber merkezi

En ballı festival olacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin