1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yerköy’de detaylı tezmizlik

Yerköy’de detaylı tezmizlik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerköy Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda yürütülen genel temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, ekiplerin günlük temizlik faaliyetlerini aksatmadan yürüttüğünü ve belirlenen programa göre ilçenin çeşitli bölgelerinde detaylı temizlik çalışmaları yapıldığını söyledi.

Başkan Arslan, “Ayanoğlu, Haşim Kılıç ve diğer mahallelerdeki caddelerde, kaldırımlarda, park ve bahçelerde, yollarımızda kapsamlı temizlik çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz demeden aralıksız çalışarak vatandaşlarımıza temiz ve düzenli bir çevre sunmak için çaba gösteriyor. Daha temiz bir Yerköy için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Vatandaş bozulan kaldırımların ve yolların onarılmasını istiyor

Yerköy’de çarşı merkezi ve mahallelerde asfalt ve kaldırımlarda tamir gören bir çok noktada eski hali gibi yapılmadan bırakıldığını belirten vatandaşlar, gerek köşe başı bozulan kaldırımların ve yama yapılarak çukurlar oluşan yollarında Belediye yetkililerinden rica edilerek onarılmasını ve bu konu da da detaylı bir çalışmanın şart olduğunu belirttiler.

Yerköy’de detaylı tezmizlik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin