Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski eşini ve çocuğunu pompalı tüfekle öldürüp intihar etti

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen trajik olayda, hakkında uzaklaştırma kararı

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen trajik olayda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi, boşandığı eşinin evine giderek çocuğunu ve eski eşini pompalı tüfekle öldürdü ve olay yerinde intihar etti. Olayda şans eseri, evde bulunan bir çocuk kanepenin arkasına saklanarak kurtulmayı başardı.

Boğazköy Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Davut Gökkaya isimli adam, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Türkan Gökkaya’nın evine zorla girdi. Bir süre sonra getirdiği silahı kullanarak eşi Türkan Gökkaya ve 18 yaşındaki oğlu Emin Gökkaya’ya ateş açtıktan sonra intihar etti.

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, anne ve oğlun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay sırasında evde bulunan diğer çocuğun, kimliği açıklanmayan A.G.’nin ise kanepenin arkasına saklanarak saldırıdan sağ kurtulduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı incelemelerine devam ediyor.

Hakkari’de bir ambulansın kalp krizi geçiren bir hastaya yardım etmek
Sıradaki Haber Hakkari’de ambulansın çarptığı çocuk hayatını kaybetti