1. Haberler
  2. GENEL
  3. İŞKUR işçi alımı! Ağustos sonuna kadar 7 bin personel alımı yapılacak

İŞKUR işçi alımı! Ağustos sonuna kadar 7 bin personel alımı yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş arayanlara müjde geldi. Ağustos sonuna kadar 7 bin personel alımı yapılacak. İŞKUR, KPSS şartsız işçi alımı ilanlarını yayınladı.

İŞKUR, Türkiye’nin 81 ili için personel alımı ilanları yayınladı. Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre özel sektör ile kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmek üzere Ağustos ayı sonuna kadar 7 bin işçi alımı yapılacak. KPSS şartı olmadan yapılacak alımlar için aranan başvuru şartları da belli oldu. Peki İŞKUR işçi alımı şartları neler? İşte İŞKUR’dan son dakika personel alımı detayları…

Türkiye genelinde farklı illerde yapılacak yeni personel alımları için İŞKUR tarafından duyuru yapıldı. Bu kapsamda, güvenlik görevlisi, temizlik personeli ve beden işçisi pozisyonlarında istihdam edilecek binlerce kişi için KPSS şartı aranmıyor. Başvuruların nasıl yapılacağı ve kimlerin başvurabileceği konusunda detaylar netleşti.

İŞKUR PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Güvenlik Görevlisi İstihdamı: Bu personel alımları kapsamında, toplamda 714 güvenlik görevlisi, 2 eğitim kurumu güvenlik görevlisi, 9 hastane güvenlik görevlisi, 119 silahlı özel güvenlik ve 784 silahsız özel güvenlik görevlisi işe alınacak.

Temizlik Personeli Dağılımı: Temizlik personeli olarak ise 557 beden işçisi, 3 bin 885 temizlik görevlisi, 81 hastane temizlik görevlisi ve 20 temizlik işçisi istihdam edilecek. Bu pozisyonlar için de KPSS şartı aranmayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken şartlar şunlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

18 yaşından büyük olmak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak.

Herhangi bir sağlık sorununa sahip olmamak ve askerlik ile ilişiği bulunmamak.

Vardiyalı çalışmayı kabul etmek.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular, İŞKUR’un “esube.iskur.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılabilecek. İlgilenen adayların başvuru süresini kaçırmamaları ve gerekli belgelerle birlikte başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

İŞKUR işçi alımı! Ağustos sonuna kadar 7 bin personel alımı yapılacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin