1. Haberler
  2. GENEL
  3. Peygamber devesine elleriyle su içirdi…

Peygamber devesine elleriyle su içirdi…

yerköy haber
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ta yaşayan Ahmet Yıkılmaz isimli vatandaşın büyüklüğü ile dikkat çeken yeşil renkteki Peygamber devesinin çay kaşığı ile su ihtiyacını karşıladığı video, sosyal medyada ilgi ile izlendi.

yerköy haberleri

Yozgat Şehirlerarası Otobüs Terminali mevkiinde bulunan öğretmenevinin bahçesinde Ahmet Yıkılmaz isimli bir vatandaşın, çay kaşığı ile Peygamber devesinin su ihtiyacını karşılaması, sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yer aldı. Arkadaşlarıyla sohbet esnasında koluna konan iri cüssesi ve yeşil rengiyle dikkat çeken Peygamber devesinin susadığını fark eden Yıkılmaz, çay kaşığı ile su uzattı. Yıkılmaz’ın uzattığı suyu içen Peygamber devesinin o hallerini, Yıkılmaz’ın arkadaşları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Yıkılmaz su ihtiyacını gideren Peygamber devesini bir süre sonra çalılık alana bıraktı.

Sosyal medya hesabından gülümseten ve yüreklere dokunan görüntüyü paylaşan Yıkılmaz’ın videosu binlerce kişi tarafından izlendi. haber merkezi

 

Peygamber devesine elleriyle su içirdi…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin