1. Haberler
  2. Galatasaray
  3. Kerem Aktürkoğlu Benfica’da! Galatasaray’dan Rekor Transfer Geliri

Kerem Aktürkoğlu Benfica’da! Galatasaray’dan Rekor Transfer Geliri

kerem aktüroğlu benfica'ya transfer-oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da büyük bir ayrılık resmiyet kazandı! Sarı-Kırmızılı ekibin gözde ismi Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devi Benfica‘ya imza attı. Milli futbolcunun transferi, futbol camiasında büyük yankı uyandırırken, Galatasaray, bu önemli transferin detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun transferi karşılığında Benfica’dan tam 12 milyon euro kazanacak! Bu dev anlaşmanın yanı sıra, Galatasaray’ın kasasına ilerleyen yıllarda da önemli bir gelir daha girecek. Sarı-Kırmızılılar, Kerem’in Benfica’dan başka bir kulübe transferi durumunda, satış karının %10’unu alacak.

İşte Galatasaray’ın KAP’a yaptığı o açıklama:

“Profesyonel futbolcumuz Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD, Şirketimize net 12.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir.

Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD elde edeceği transfer bedelinin karının %10’unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir.”

Galatasaray ve Türk futbolu için tarihi bir an! Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’da göstereceği performans, tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu Benfica’da! Galatasaray’dan Rekor Transfer Geliri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin