Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalova’da eğitim sırasında rahatsızlanan askeri öğrenci şehit oldu

Yalova’daki Hava Kuvvetleri Komutanlığı 18. Ana Üs Komutanlığı’nda eğitim sırasında

Yalova’daki Hava Kuvvetleri Komutanlığı 18. Ana Üs Komutanlığı’nda eğitim sırasında rahatsızlanan Hava Harp Okulu hazırlık sınıfı öğrencisi Veli Bilgin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aynı eğitimde rahatsızlanan diğer 3 öğrencinin tedavisi ise devam etmektedir.

Dünkü olay, saat 17.00 sularında Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bulunan 18. Ana Üs Komutanlığı’nda meydana geldi. Veli Bilgin ve 3 diğer öğrenci eğitim sırasında rahatsızlanınca, sağlık ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi ve öğrencilere ilk müdahaleleri yapılarak ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler.

Maalesef, tüm çabalara rağmen Veli Bilgin kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 3 öğrencinin tedavisi ise sürmektedir.

Veli Bilgin’in maalesef güneş çarpması sonucu şehit düştüğü düşünülmektedir. Naaşı memleketi Niğde’ye gönderilecektir.

Tavşanlı ilçesindeki bir otluk alanda çıkan yangın, kısa sürede geniş
Sıradaki Haber Kütahya’da otluk alan yangını ormana sıçramadan söndürüldü