Çarşamba ilçesinde teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden 3 kişiden oluşan aile için cenaze töreni düzenlendi. Costal Yalı Mahallesi’nde yaşayan Kadir Çöpoğlu (31), eşi Fatma Rabia Çöpoğlu (25) ve Rabia Çöpoğlu’nun kardeşi Rana Dursin (22), aile büyükleri Mehmet Dursin (51) ile Zübeyde Dursin (42) ve dayıları Ekrem Dursin (37) ile birlikte denize açıldıkları teknenin alabora olması sonucu hayatlarını kaybettiler. Olayın meydana geldiği gün çevrede olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine hemen bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda Kadir Çöpoğlu, eşi Rabia Çöpoğlu ve Rana Dursin denizden sağ olarak kurtarılırken, maalesef Mehmet, Zübeyde ve Ekrem Dursin kayboldu. Kayıp aile üyeleri için havadan ve denizden yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda cansız bedenlerine ulaşıldı.
Cenazeleri Yeşilhisar ilçesinde defnedilen aile üyeleri için Kayseri’de cenaze töreni düzenlendi ve ikindi namazının ardından toprağa verildiler.
