Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırşehir’de yaz sezonu bisiklet satış ve kiralamalarını hareketlendirdi

Kırşehir’de yaz aylarının gelmesiyle birlikte bisiklet satışı, kiralama ve tamir

Kırşehir’de yaz aylarının gelmesiyle birlikte bisiklet satışı, kiralama ve tamir hizmetlerine talep arttı. Esnaflar, özellikle elektrikli bisikletlere olan ilginin önceki yıllara göre arttığını belirtti.

Bisiklet satıcısı Emrah İman, yaz aylarında satış ve kiralamalarda belirgin bir artış yaşandığını vurgulayarak, “Yaz mevsiminde kiralama ve satışlarımızda büyük bir artış yaşanıyor. Bisiklet, vatandaşlar için ekonomik bir ulaşım aracı olduğundan dolayı, kiralama hizmetinin yanı sıra mevcut bisikletlerin bakım ve tamirine olan talep de artıyor” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 26 yıldır bisiklet tamiri ve satışı yaptığını söyleyen Musa Koçak ise satışların mevsime göre değişkenlik gösterdiğini dile getirdi. Koçak, “Yaz aylarında işlerimiz belirgin bir şekilde artıyor. Son yıllarda ise özellikle elektrikli bisikletlere olan ilgi artıyor. İnsanlar, elektrikli bisikletleri daha çok ulaşım amaçlı tercih ediyor” dedi.

Ailelere de uyarılarda bulunan Koçak, elektrikli bisikletlerin küçük çocuklar tarafından kullanılmaması gerektiğini vurgulayarak, “Elektrikli bisikletlerin dikkatli kullanılmadığında tehlike arz edebileceğini belirtmek isterim. Bu nedenle ailelerden isteğimiz, küçük yaşta olan çocuklara bu araçları vermemeleridir. Elektrikli bisiklet fiyatları ise 5 bin liradan başlayıp 50 bin liraya kadar çıkabilmektedir” şeklinde konuştu.

Kırşehir’de polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta uyuşturucu haplar bulundu.
Sıradaki Haber Polisin durdurduğu araçta uyuşturucu hap ele geçirildi