Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’da kısa süreli etkili olan fırtına hasara yol açtı

İstanbul’da meydana gelen şiddetli fırtına, şehrin çeşitli bölgelerinde önemli hasarlara

İstanbul’da meydana gelen şiddetli fırtına, şehrin çeşitli bölgelerinde önemli hasarlara yol açtı. Bakırköy’de bir ağaç devrilirken, Ataköy’de iş yerlerinin camları kırıldı ve Küçükçekmece’de ağaçlar araçların üzerine devrildi.

İstanbul’da akşam saatlerinde yaşanan şiddetli fırtına, birçok noktada günlük yaşamı ciddi şekilde etkiledi. Bakırköy, Ataköy, Sultangazi ve Küçükçekmece’de, fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi ve bazı iş yerlerinde maddi hasarlar meydana geldi. Özellikle Bakırköy Şenlikköy Mahallesi Florya Caddesi’nde etkili olan fırtına, bir ağacın yola devrilmesine sebep oldu. Olay esnasında çevrede bulunanlar güvenli bölgelere sığındı. Devrilen ağaç nedeniyle yol trafiğe kapanırken, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevreyi güvenlik altına alırken, Bakırköy Belediyesi ekipleri ağacı kaldırmak için çalışmalara başladı. Ataköy’deki etkiler ise iş yerlerinin camlarının kırılmasına neden oldu. Cam parçalarının temizlenmesi ve güvenlik önlemlerinin alınmasıyla olayın etkileri en aza indirildi.

Küçükçekmece’de de güçlü rüzgar nedeniyle ağaçlar ve inşaat korkulukları araçların üstüne devrildi. Sultangazi’de ise fırtına sebebiyle bir aracın zarar gördüğü bahçedeki ağaç yola devrildi.

Olay sırasında caddede bulunan İsmail Tok, “Caddede bulunuyorduk, rüzgar önce yapay palmiyeleri devirdi. Bu sırada ağaç üzerimize devrildi ama biz son anda kaçabildik. Neyse ki kimseye zarar gelmedi.” açıklamasında bulundu.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangınının enerjisi, ekiplerin titiz çalışmaları
Sıradaki Haber Fethiye’deki yangının enerjisi düşürüldü