Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evlilik teklifine giderken kaza yaptı, yüzük ve çiçeği bulmadan hastaneye gitmedi

Kütahya’dan sevgilisine evlenme teklif etmeye giden bir sürücü, Antalya’nın Manavgat

Kütahya’dan sevgilisine evlenme teklif etmeye giden bir sürücü, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan otellerine yaklaşık 1 kilometre kala refüjdeki bir palmiyeye çarparak aracının devrilmesine sebep oldu. Kazada yaralanan sürücü, hastaneye gitmeden önce bagajdaki evlilik yüzüğü ve çiçeği bulmak istedi. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi’nde meydana geldi. Serdar K. yönetimindeki 35 BMJ 248 plakalı otomobil, Titreyengöl istikametine giderken Herdford Caddesi kavşağı yakınlarında virajı alamayarak refüjdeki bir palmiyeye çarptı ve devrildi. Kazada sürücü Serdar K. ve yanındaki Emel A. yaralandı. Emel A, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kol ve ayaklarından yaralanan Serdar K.’nın, sağlık ve trafik ekiplerinin ısrarlarına rağmen hastaneye gitmek istememesi dikkat çekti.

Kütahya’dan gelen Serdar K. ve Emel A., Titreyengöl’deki bir otele tatil için geldikleri ve akşam saatlerinde evlenme teklifini yapmayı planladıkları öğrenildi. Sürücünün hastaneye gitmek istememesinin nedeni ise, aracın içinde sevgilisine evlenme teklif etmek için hazırladığı çiçek ve yüzüğün bulunmasıymış. Çiçek ve yüzüğü aldıktan sonra Serdar K., hastanede tedavi altına alınan sevgilisinin yanına gitmek üzere ambulansla olay yerinden ayrıldı.

Afyonkarahisar’da, nitelikli dolandırıcılık suçundan aranan ve 4 yıl hapis cezası
Sıradaki Haber Dolandırıcılık suçundan aranan şahsı polis yakaladı