1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. Yerköy’lü Öğrenciler Dikkat!

Yerköy’lü Öğrenciler Dikkat!

burs tuzağı - yerköy haber
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Yozgatlı öğrenciler burs ilanlarını takip ederek başvuru yapıyor.

Ancak son günlerde burs başvurularıyla ilgili dolandırıcılık vakalarının arttığı bildirildi. Burs almak için internette veya sosyal medyada yapılan araştırmalar sırasında dolandırıcılara karşı dikkatli olmak son derece önemlidir. Bu tür dolandırıcılıklardan korunmak için bazı önemli noktalar bulunmaktadır.

Burs başvurusu yapacak öğrenciler için, “Güvenirliğinden emin olunmayan herhangi bir internet sitesi veya sosyal medya hesabıyla kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının. Dolandırıcılar, kişisel bilgilerinizi çalarak sizleri maddi ve manevi zarara uğratabilir. Unutmayın, resmi burs programları ve güvenilir kuruluşlar her zaman dikkatli ve şeffaf bir süreç yürütür. Şüphe duyduğunuz veya güvenilirliği hakkında endişe duyduğunuz kaynaklara kesinlikle bilgi ve para paylaşımı yapmayın. Kişisel ve finansal güvenliğinizi korumak adına bilinçli ve dikkatli olun” şeklinde uyarı yapıldı.

Öğrencilerin başvuru yaparken dikkat etmesi gereken hususlar paylaşılarak, “Paranızı ve bilgilerinizi koruyun” uyarısı yapıldı. haber merkezi

Yerköy’lü Öğrenciler Dikkat!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin