Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Samsun’da genç kadının bıçaklanmasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, iki kadın arkadaş arasındaki

Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, iki kadın arkadaş arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bu kavga sonucunda 18 yaşındaki kadın bıçaklandı ve akciğeri zarar gördü. Olayın ardından gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, Atakum ilçesine bağlı Körfez Mahallesi’nde gerçekleşti. Evde bulunan iki kadın arkadaş arasındaki tartışma hızla kötüleşerek kavgaya dönüştü. Bu kavgada 18 yaşındaki T.G. bıçakla yaralanırken, diğer kadın olan 35 yaşındaki B.G. ise darbedildi. B.G.’nin burnunda 3 çatlak oluşurken, bıçaklanan T.G. ise ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak T.G., tedavisine başlanmadan hastaneden ayrıldı. Daha sonra aynı gün evinde rahatsızlanan T.G., tekrar hastaneye götürüldü. Yapılan kontroller sonucunda T.G.’nin akciğerinde zarar oluştuğu tespit edildi ve tedavisi OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, B.G.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından B.G., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve nöbetçi mahkemede tutuklanarak Çarşamba Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, TOKİ konutlarının yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın,
Sıradaki Haber Yol kenarında başlayıp ormana sıçrayan yangın hızlı ve etkin müdahaleyle büyümeden söndürüldü