1. Haberler
  2. KÜLTÜR SANAT
  3. GAZETECİ-YAZAR ERANIL, 6. KİTABINI ÇIKARDI

GAZETECİ-YAZAR ERANIL, 6. KİTABINI ÇIKARDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdağmadeni Gökdere Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yayın yapan Bizim Gazete isimli gazetenin genel yayın yönetmeni olan hemşerimiz gazeteci-yazar Mustafa Eranıl, ‘Kalbime Söz Düştü’ isimli yeni kitabını çıkardı.

İlk defa 5 Ekim tarihinde14. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşacak olan kitap, hemşerimiz Eranıl’ın 35 yıldır kaleme aldığı çeşitli fikirsel sözlerinin derlemesinden oluşuyor. Bu güne kadar 5 eser sahibi olan gazeteci-yazar Eranıl, 6. Kitabı olan Kalbime Söz Düştü kitabını çıkarmış oldu.

160 SAYFA 73 KONU

Gazeteci-Yazar Eranıl, Akdağmadeni Manileri, Gülünç Hakikatler, Körfez Şairler Antolojisi, Dönemin Dönekleri, Türkü Gözlüm kitaplarından sonra çıkardığı Kalbime Söz Düştü eseri, ilk defa Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşacak. 160 sayfadan 73 konudan oluşan eser, toplumun her kesimini ilgilendiren, bilgilendirici konuları içermektedir. Tunç Yayıncılık’tan çıkan eserin içinde, konularına göre karikatürde yer almaktadır.

TOPLUMUN HER KESİMİNİ İLGİLENDİRİYOR

Yeni kitabı ‘ Kalbime Söz Düştü’ isimli eseri hakkında bilgi veren Gazeteci-Yazar Eranıl, “ Bu kitap 35 yıllık notlarımın bir araya getirilmesinden oluşan bir kitaptır. Bu kitapta yer alan yazılarımın büyük çoğunluğunu çeşitli zamanlarda sosyal medya hesaplarımdan da yayınladım. Her yayınladığım zaman çok büyük ilgi görüyor, beğeni alıyordu.Bu yazılarımı kitap haline getirdim. Çok güzel bir eser olduğunu düşünüyorum. Toplumun her düşünce ve her yaş gurubundan insanı ilgilendiren önemli yazılar bulunmaktadır.” dedi.

KİTAP YAZMAYA DEVAM

Kitap yazmaya devam edeceğini de belirten Gazeteci-Yazar Eranıl, “ Şu anda bir roman ve birde yaşanmış olayları konu edindiğim 2 kitap çalışmam daha bulunmaktadır. Gelecek zamanlarda bu kitapları da yayınlamayı düşünüyorum. Kitaplar, toplumu aydınlatan en önemli unsurdur. Düşüncelerimizi, fikirlerimizi, hayallerimizi, yaşanmışlıkları kitap haline getirerek ölümsüzleştirebiliriz. Kitap, ilk defa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası 14. Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşacaktır. Kitapseverleri bu fuara bekliyorum.” Dedi.

Resim önizlemesi

GAZETECİ-YAZAR ERANIL, 6. KİTABINI ÇIKARDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin