Afyonkarahisar’da çıkan anız yangınının sebep olduğu yoğun duman, trafik kazasına yol açtı. Görüş mesafesinin azalması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, aralarında 2 tırın da bulunduğu 13 araç birbirine girdi ve 3 kişi yaralandı.
Olay, Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzerindeki Kızılören ilçesi girişinde gerçekleşti. Bölgede yaşanan anız yangını nedeniyle karayolu dumanla kaplandı ve sürücülerin görüş mesafesi önemli ölçüde azaldı. Bu durumun etkisiyle kontrolden çıkan araçlar zincirleme kazaya sebep oldu.
Kazanın ardından sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı ve yaralılara olay yerinde müdahale edildi.
Afyonkarahisar-Antalya karayolunda ulaşımda aksamalar yaşanırken, yetkililerin güvenlik tedbirleri aldığı belirtildi.
