1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yakıtı biten toros’u, toros çekti

Yakıtı biten toros’u, toros çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir’de yakıtı bittiği için yolda kalan Toros marka bir otomobil bir başka Toros marka araç tarafından itilerek benzinliğe kadar götürüldü.

Nevşehir’de yakıtı bittiği için yolda kalan Toros marka otomobil sürücüsü, yolda kalan aracını kurtarmak için enteresan bir yol seçti.  O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yakıtı biten otomobili Toros marka otomobille iterek götürdüler

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabası Yedi Göbekli mevkiinde meydana gelen ilginç olayda, yakıtı bittiği için yolda kalan Toros marka otomobile yardım için duran bir başka Toros otomobilin çeki halatı olmayınca, otomobili itekleyerek benzinliğe kadar götürdü. O anlar ise çevredikeler tarafından cep telefonu ile anbean kaydedildi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan görüntüleri binlerce kişi tarafından beğenildi.

FİB Haber Merkezine açıklama bulunan aracın sahibi; “Unutmayın Toros yolda bırakmaz. En kötü tablo da Torosun yardımına yine bir Toros gelir. Torosumundan çok memnunum ve onunla daha birlikte gidecek çok yollarımız yaşayacak çok güzel yıllarımız olacak. Ve herkese Toros aracı öneriyorum. ” dedi.

Yakıtı biten toros’u, toros çekti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin