Aksaray’ın Eskil ilçesinde bir tarımsal sulama kuyusunda temizlik çalışması yapılırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden 27 yaşındaki Metehan Temel için Sultanhanı ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.
Metehan Temel’in naaşı, Sultanhanı Merkez Bekir Ağa Camii’ne getirildi ve burada ailesi, yakınları ve birçok vatandaşın katıldığı cenaze namazı kılındı. Namazın ardından gözyaşları arasında Temel, Sultanhanı Selçuklu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Temel’in ani ölümü, ailesi ve çevresinde derin üzüntü yarattı.
Köşk Yaylası’nda gerçekleştirilen temizlik çalışmasında vincin elektrik tellerine temas etmesi sonucu elektrik çarpması sonucu yaşamını yitiren Metehan Temel’in ölümü, Eskil ve Sultanhanı ilçelerinde geniş bir üzüntüye neden oldu.
