1. Haberler
  2. BİLGİ
  3. Deha dizisi Devran kimdir?

Deha dizisi Devran kimdir?

aras bulut iynemli
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deha oyuncuları ve konusu ekran başındakilerin dikkatini çekti.

Deha 3. bölüm 6 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’da ekranlarda olacak. Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanan dizi geniş zengin kadrosuyla dikkat çekiyor.

Aras Bulut İynemli (Devran) kimdir?

DEHA DİZİSİ ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR? ARAS BULUT İYNEMLİ NERELİ?

ARAS BULUT İYENMLİ KAÇ YAŞINDA?

Aras Bulut İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli kaç yaşında? Aras Bulut İynemli nereli? Aras Bulut İynemli 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Oyunculuk kariyerine ilk kez Arka Sokaklar dizisinde başladı. Sonrasında 2010’da Kanal D televizyonunda yayınlanmaya başlayan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mete Akarsu rolüyle büyük beğeni topladı ve daha da tanınır hale geldi. Akademik kariyeriyle de adından söz ettiren İynemli yüksek öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi yapmış, Uçak Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Çukur dizisi başta olmak üzere birçok başarılı dizide rol oynayan İynemli, 2019 yılında 7. Koğuştaki Mücize filmi ile uluslararası anlamda ilk büyük başarısını elde etmiştir. En son Disney yapımı Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırmıştır.

Fadime Laleli

Deha dizisi Devran kimdir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin