Hatay’da bir apartman dairesinde meydana gelen patlamalar sonucu çıkan yangında anne ve oğlu yaralandı. Yangın, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’ndeki 5 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. Henüz sebebi belirlenemeyen yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.
Patlamaların ardı ardına yaşandığı dairede bulunan 5 kişilik aile yangından kaçmayı başardı ancak anne ve oğlu alevler arasında kalarak yaralandı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın diğer katlara sıçramadan kontrol altına alındı. Yanan evde 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, anne ve oğlunun hastanedeki tedavileri devam ediyor.
Yangın sırasında yaşadığı korku dolu anları anlatan Nisanur Yaylacı, “Lavabodan çıkarken patlama sesini duydum ve sarsıldım, ben deprem olduğunu düşündüm. Kapıdan çıktığımda yangının yayıldığını gördüm ve dışarıya kaçtım. Evimizdeki eşyaların da patladığını gördüm. Dayım ağır yaralandı, anneannem de yanıklarla mücadele ediyor. Evde büyük hasar var, kurtarabildiğimiz eşyaları toplayacağız” şeklinde konuştu.
