1. Haberler
  2. SAĞLIK
  3. ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ ANLATILDI

ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ ANLATILDI

featured

Yozgat Şehir Hastanesinde  1-7 Ekim Emzirme Haftası Dolayısıyla Anne Sütünün Önemine Dikkat Çekmek Amacıyla Bilgilendirme Standı Açıldı.

yozgat şehir hastanesi

ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Hekimimiz Uz. Dr. Dilara Doğan, Emzirme Danışmalığı ve Laktasyon Polikliniği Hemşiremiz Nergis Ulucan’ın katıldığı stantta, doğum yapan annelere ve anne adaylarına broşür dağıtılarak anne sütünün önemi, anne sütünün hangi koşullarda kaç saat saklanabileceği gibi önemli konularda bilgilendirme bulunuldu.

Başhekimimiz Kozan, “1-7 Ekim Emzirme Haftası” dolayısıyla anne sütünün önemine dikkat çekmek amacıyla açılan stantta şunları söyledi:  “Önceki hafta yapılan denetimler sonucunda Anne ve Bebek Dostu Hastane unvanımızı koruduk. Ekim ayının ilk haftasında yeni doğum yapmış annelere ve anne adaylarına personelimizce anne sütünün önemi hakkında çeşitli broşürlerle bilgilendirme yapıldı. Bu bilgilendirmelerimize hastanemizin ilgili kliniklerinde sürekli devam edeceğiz.” Dedi.

Etkinlik kapsamında Kadın Hastalıkları Servisimiz ve LDRP Ünitemizde tedavi gören hastalara lohusa şerbeti ikram edilirken konferans salonunda geniş kapsamlı katılımın olduğu eğitim yapıldı.

Fadime Laleli

ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ ANLATILDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin