1. Haberler
  2. Kırşehir Haberleri
  3. ÇİÇEKDAĞI 6. BULGUR FESTİVALİ BAŞLADI

ÇİÇEKDAĞI 6. BULGUR FESTİVALİ BAŞLADI

elif buse doğan

Çiçekdağı 6. Bulgur festivali ile tüm çevre halkı festival heyecanı yaşıyor.

çiçdekdağı festival bulgurÇiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’nun her yıl düzenleyerek, tüm çevre halkını bir araya getirdiği bulgur festivalinde sevilen sanatçılar  birbirinden güzel şarkılarıyla Çiçekdağlılara müzik ziyafeti sunuyor.

Festival’de konuşan Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu; ilçe için gece gündüz demeden söz verdiği hizmetleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını ve geldikleri noktanın ilçe açısından iyi olduğunu belirterek, Ailece eğleneceğimiz, çocuklarımız için hazırlanan sürpriz eğlenceler ile, gönül teline dokunan sanatçılarımızla coşacağımız, hafızalarda yer edecek festivalimiz tüm halkımız hayırlı olsun”dedi.

Çiçekdağı Bulgur Festivaline Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’da katıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen 6. Geleneksel Bulgur Festivali’ne katıldı. Festivalde yapılan konuşmasında, Kırşehir ile Çiçekdağı’nın tanıtımının önemine vurgu yaptı.

6. Geleneksel Bulgur Festivalinde 4 Ekim 2024 Cuma günü Bektaş Dolu, Ömer Faruk Bostan, Elif Buse Doğan sahne alırken, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü ise Hulusi Gökmeşe, Duygu Kutlu, Hüseyin Turan sahne alacak.

ORHAN EKİNCİ

ÇİÇEKDAĞI 6. BULGUR FESTİVALİ BAŞLADI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin