Karaman’da yaşanan ve 6 kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazasına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada bir sürücünün ayağının kopmasıyla sonuçlandı. Görüntülerde, dönüş yapmak için yavaşlayan bir araca arkadan gelen aracın çarpması anbean kaydedilmiş.
Olay, dün saat 16.30 civarında Karaman Ereğli kara yolunun 13. kilometresinde gerçekleşti. İddiaya göre, kontrolsüz bir kavşakta U dönüşü yapmaya çalışan Salih Ö. isimli sürücünün kullandığı 70 FF 754 plakalı Lada marka otomobile, arkadan gelen Ahmet P. yönetimindeki 70 AP 455 plakalı Honda marka araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Lada marka araç adeta hurdaya dönerken, diğer araç ise trafik levhalarını devirerek refüje çarparak ters döndü. Kazada sürücü Salih Ö.’nün sol ayağı diz kapağından koparken, diğer araçta bulunan Aysan P. (39), E.P. (18), E.P. (15) ve A.P. (4) ise yaralandı. Kaza ihbarı üzerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri kaza yerine sevk edildi.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
