Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Batman’da spor salonu yangınında hayatını kaybeden 3 kadın defnedildi

Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde bulunan özel bir spor salonunun saunasında meydana

Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde bulunan özel bir spor salonunun saunasında meydana gelen yangında hayatını kaybeden 3 kadın için düzenlenen cenaze törenlerinin ardından defin işlemleri gerçekleştirildi.
Yangın faciasında vefat eden Emine Yağri (42), Şaziment Sarıoğlu (44) ve hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayan avukat Gülsüm Öztekin Tunç’un (27) cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.
Kadınların cenazeleri, gerçekleştirilen cenaze namazlarının ardından Batman Asri Mezarlığı ile Akça ve Tılmerç mezarlıklarına defnedildi. Törenlere, vefat edenlerin yakınları, akrabaları ve birçok vatandaş katıldı.
Yangında dumandan etkilenen yaralılar ise hastanelerde tedavi altında tutulurken, olayın çıkış sebebine dair yürütülen soruşturma devam ediyor.

Gazipaşa ilçesinde meydana gelen olayda, bir sürücü otomobiliyle drift yaparken
Sıradaki Haber Drift atıp polisten kaçan alkollü sürücüye hararet engeli