Bolu’da yaşanan trafik olayı sebebiyle 180 bin lira idari para cezası kesilen sürücü, motosiklet sürücüsüyle araçlarını durdurup yaşadıkları tartışmanın ardından kavgaya karışmıştı.
Olay, 22 Ağustos’ta Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında sinyal verme konusunda başlayan bir anlaşmazlık sonrasında otomobil sürücüsü, motosikletin önünü keserek kavgaya karıştı. Olay yerinde otomobilden inen 3 kişi ile motosiklet sürücüsü arasındaki gerginlik büyüdü. Ancak çevredeki esnaf ve vatandaşların müdahalesiyle olayın büyümesi önlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıyan bu olay sonrasında taraflar araçlarına binerek bölgeden ayrıldı.
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karışan sürücüyü belirledi. Sürücüye kavgaya karıştığı için 180 bin lira idari para cezası kesilirken, ehliyetine 60 gün el konuldu ve otomobili de 60 gün süreyle trafiğe çıkması yasaklandı. Araç, çekici ile otoparka götürüldü.
