Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİAD Başkanı Budak’tan TEKNOFEST’e davet

TEKNOFEST adlı Türkiye’nin milli teknoloji alanındaki önemli organizasyonlarından biri olan

TEKNOFEST adlı Türkiye’nin milli teknoloji alanındaki önemli organizasyonlarından biri olan Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışması, 8-13 Eylül tarihleri arasında Malatya TULGA Havalimanı’nda düzenlenecek. Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Malatya Şube Başkanı Rıdvan Budak, tüm Malatyalıları bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Malatya’nın ev sahipliğini yapacağı yarışma öncesinde konuşan MİAD Malatya Şube Başkanı Rıdvan Budak, son yıllarda Türkiye’nin savunma sanayii ve milli teknoloji alanında önemli adımlar attığını vurguladı. Gençlerin teknolojiye olan ilgisinin bu gelişimle daha da artacağını söyleyen Budak, Türkiye’nin insansız hava araçları gibi yerli ve milli teknolojilerinin dünyada dikkat çektiğine işaret etti. Budak, TEKNOFEST’in genç nesillere ilham verme potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Yarışmaların Malatya için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Budak, “Malatya olarak TEKNOFEST heyecanını birlikte yaşayacağız. Türkiye’nin milli teknoloji atılımındaki başarısını görmek ve gençlerimizin projelerine tanıklık etmek bize gurur veriyor. Tüm vatandaşlarımızı 8-13 Eylül tarihleri arasında TULGA Havalimanı’na bekliyorum” şeklinde konuştu. Budak, Türkiye’nin savunma sanayindeki ilerlemenin gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırarak desteklediğini ve TEKNOFEST’in geleceğin mühendisleri, bilim insanları ve teknoloji girişimcilerinin yetişmesine katkı sağladığını belirtti.

İzmir’de Vodafone ve DAMAC Digital iş birliğiyle faaliyete geçen Veri
Sıradaki Haber İzmir Veri Merkezi’nin ilk fazı yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı