Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siverek’te etkili olan fırtına, tarlada çalışan işçilere zor anlar yaşattı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ansızın bastıran şiddetli fırtına, kısa süreli panik

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ansızın bastıran şiddetli fırtına, kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.
İlçe merkezi ve kırsal bölgeleri etkisi altına alan fırtına, özellikle tarlada çalışmakta olan vatandaşları aniden yakalayarak tedirgin etti. Kayseri Mahallesi’nde domates tarlasında çalışmakta olan işçiler, fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı.
Yüksek hızdaki rüzgarın beraberinde getirdiği toz ve duman, anlık bir kaos ortamı oluştururken, işçilerin çektiği sıkıntılı anlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ayrıca, Bağlar Mahallesi’nde de fırtına sebebiyle büyük bir ağaç dalının kırıldığı belirtildi. Ağaç dalının kırılması esnasında çevrede kimsenin bulunmaması, olası bir facianın önüne geçti.

Çorum’un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı