Antalya’da meydana gelen trafik kazasında, otomobilin ağaca çarpıp takla atması ve motorunun yerinden çıkması güvenlik kamerasına yansıdı. Kazanın yaşandığı yerde, bir yayayı çarpmadan sadece 5 saniye önce geçtiği görüntülendi.
Kaza, dün akşam saat 20.15’te Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. 22 yaşındaki B.Ç. tarafından kullanılan 07 AFU 177 plakalı Volkswagen marka araç, kontrolünü kaybederek ana bulvardan çıkıp takla attı. Araç, ağaca çarparak motorunu sokağa fırlattı. Kazada sürücü ve yanındaki yolcu yaralandı ve olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Kaza sonrası otomobilin motoru da ayrı bir noktaya fırlarken, çevredeki parçalar temizlendikten sonra güvenlik önlemleri alındı. Kazanın yaşandığı yerde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kaza öncesinde yayayı geçtikten kısa bir süre sonra aracın takla atması ve yayayı kaçırarak ölümden dönmesi anı kaydedildi.
