Karacabey İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tomar, Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanırken, Karacabey’de 3 yıl boyunca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olan Ergün Özenci, Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.
Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bir görev değişikliği gerçekleşti. Karacabey İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tomar, Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edilirken, Karacabey’de uzun süredir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ergün Özenci, Karacabey’in yeni İlçe Emniyet Müdürü oldu.
Son zamanlarda 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Özenci’nin, Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanması ilçe sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Özenci, Karacabey’de yaptığı başarılı çalışmalarla özellikle asayiş ve güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunmuş, vatandaşlarla iletişimi ve etkili çalışmalarıyla takdir toplamıştı.
