Yozgat genelinde 2026–2027 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı. Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda gerçekleştirilen açılış programına katılan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, öğrenci ve öğretmenlerin yeni ders yılı heyecanına ortak oldu.
Yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Vali Özkan, tüm öğrencilere üstün başarılar, eğitim neferleri olan öğretmenlere de çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vali Özkan, yeni ders yılının tüm eğitim camiasına, velilere ve kente hayırlı olması temennisinde bulundu.
İl genelinde eğitim ordusunun sahadaki gücünü yansıtan rakamlar da paylaşıldı. Yozgat genelindeki 887 okulda toplam 63 bin 82 öğrenci, 5 bin 671 öğretmenin rehberliğinde ders başı yaparak yeni eğitim yılına adım attı.
