Balıkesir’in Gönen ilçesinde deniz kıyısında yer alan bir barakada gece saatlerinde çıkan yangın sonucunda baraka ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangının sebebinin tespit edilmesi için soruşturma başlatıldı.
Gönen’in Altay Mahallesi Denizkent mevkiinde bulunan barakada çıkan yangın, bir ihbar sonrası Gönen İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Olay yerine gelen ekipler, denizin kenarındaki barakanın alevler içinde yandığını ve yoğun dumanlarla kaplandığını tespit etti. Ekiplerin çabasıyla yangın tamamen söndürülerek kontrol altına alındı. Yangın sonrasında baraka ve içindeki malzemeler kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla inceleme başlatıldı.
