Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da 1000 polisle asayiş uygulaması: Ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yaklaşık bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayiş operasyonunda

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yaklaşık bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayiş operasyonunda 2 ruhsatsız tabanca, 26 mermi ve 5,4 gram metamfetamin ele geçirildi. Uygulama sırasında 5 sürücüye toplam 27.224 lira trafik cezası kesilirken, kumar oynayan 5 kişiye ise toplam 58.020 lira idari para cezası verildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyona Asayiş, Narkotik, KOM, TEM, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Gürsu ilçesinde sabit yol, mobil yol ve umuma açık işletmelerde yapılan uygulamada ruhsatsız tabanca ve metamfetamin ele geçirildi.

Sabit ve mobil yol kontrolünde 539 kişinin UYAP sorgusu yapıldı ve bu kontrollerde 1 adet 9 mm ve 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ile 26 mermi bulundu. Ayrıca, 5,4 gram metamfetamin ele geçirildi ve bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Ekipler toplam 232 aracı kontrol ederken, 5 sürücüye toplam 27.224 lira ceza kesildi.

Umuma açık işletmelerde yapılan denetimlerde ise 15 iş yeri kontrol edildi ve 325 kişinin UYAP sorgusu yapıldı. Denetimler sırasında bir iş yerinde 5 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. İşletme sorumlusu hakkında yasal işlem başlatılırken, kumar oynayan 5 kişiye Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi uyarınca toplam 58.020 lira idari para cezası uygulandı.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde meydana gelen bir ev yangını, üç eve
Sıradaki Haber Kastamonu’da 4 ev alevlere teslim oldu