Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yağmur’un gelinlik hayali gerçek oldu

Down sendromlu Yağmur, 22 yaşında ve Yozgat’ta yaşıyor. Ailesi, Yağmur’un

Down sendromlu Yağmur, 22 yaşında ve Yozgat’ta yaşıyor. Ailesi, Yağmur’un gelinlik giyme hayalini gerçeğe dönüştürmek amacıyla özel bir düğün organizasyonu düzenledi. Araç konvoyuyla başlayan etkinlik, geleneksel ritüellere uygun şekilde gerçekleştirildi. Kent protokolü, aile dostları ve birçok davetlinin katıldığı düğün töreni, neşe dolu anlara sahne oldu. Yağmur, uzun süredir hayalini kurduğu gelinliği giyerek unutulmaz bir gece yaşadı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde davetliler, oyun havası eşliğinde eğlendi.
Kızının mutluluğunu paylaşan baba Yusuf Babayiğit, Yağmur’un hayalini gerçekleştirmenin kendileri için gurur verici bir an olduğunu belirtti. Yağmur’un annesi Filiz Babayiğit ise kızlarının gelinlik giyme hayalini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da Yağmur’un mutluluğunun herkesin mutluluğu olduğunu vurgulayarak, ailenin duyarlılığını takdir etti ve onları tebrik etti.

Yozgat’ta gerçekleştirilen operasyonda makaron ve etil alkol ele geçirildi. Yozgat
Sıradaki Haber Yozgat’ta 5 bin makaron ele geçirildi