Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

184 Yıllık Güvenin Adı: PTT

23 Ekim 1840 tarihinde

23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla kurulan ve iki asra yaklaşan köklü geçmişiyle Türkiye’nin en güvenilir kurumlarından biri haline gelen PTT AŞ, 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren PTT, yıllardır iletişim, kargo, bankacılık ve lojistik alanlarında sunduğu hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, 184. yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “İki asra yaklaşan köklü bir geçmişe sahip olan PTT, Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olarak milletimizin her daim yanında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Güçlü altyapımız ve yenilikçi vizyonumuzla, ulusal ve uluslararası alanda öncülüğümüzü sürdürüyoruz” dedi.

Geniş hizmet yelpazesiyle PTT, modern teknolojilere uyum sağlayarak iletişimden kargoya, filateliden bankacılığa birçok alanda faaliyetlerini başarıyla yürütüyor. Özellikle küresel iş birlikleri ve sürdürülebilir projeleriyle dikkat çeken PTT, çevre dostu uygulamalarıyla 2053 net sıfır emisyon hedefine katkı sunuyor.

184 yıllık tecrübesi ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla PTT, geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.