Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzincan’da apartman dairesinde yangın paniğe neden oldu

Erzincan’ın Yunus Emre Mahallesi’nde yer alan bir apartmanın ikinci katındaki

Erzincan’ın Yunus Emre Mahallesi’nde yer alan bir apartmanın ikinci katındaki dairede meydana gelen yangın, çevre sakinlerinde endişe yarattı. Yangın sonucunda dairede büyük çapta maddi zarar oluştu.
Olay, Yunus Emre Mahallesi 578 Sokak üzerinde bulunan apartmanın ikinci katındaki dairede meydana geldi. Henüz sebebi belirlenemeyen yangın, çevredekilerin hızlı müdahalesiyle fark edildi ve haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere anında müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Bu sayede, yangının diğer dairelere sıçraması engellendi.
Yangın sonucunda dairede büyük çapta maddi zarar meydana gelirken, olayda can kaybı veya yaralanan olmadığı bildirildi. Yangının neden kaynaklandığının tespiti için detaylı bir inceleme başlatıldı.

Denizli İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Süllü, resmi görevine
Sıradaki Haber Denizli’nin yeni emniyet müdürü göreve başladı