Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antalya’da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tır kazasında kırmızı ışık detayı

Manavgat ilçesinde bir dolmuş durağında beklerken devrilen bir tırın altında

Manavgat ilçesinde bir dolmuş durağında beklerken devrilen bir tırın altında hayatını kaybeden iki yabancı uyruklu kadının kimlikleri belirlendi. Ayrıca, kaza sırasında tırın önce kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile çarptığı ve ardından devrildiği tespit edildi.
Kaza, dün akşam saatlerinde Manavgat-Alanya D-400 karayolunda meydana geldi. İddialara göre, Antalya istikametinden Manavgat istikametine seyir halinde olan Hüseyin Ç. yönetimindeki 68 KD 606 plakalı tır, Çolaklı Süral kavşağında trafik lambalarında bekleyen Gürkan T.’nin (56) kullandığı 34 FZJ 464 plakalı otomobile arkadan çarptı. Tır daha sonra yol kenarındaki dolmuş durağında devrildi. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, ambulanslar, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Ekipler, tırın altında kalan 2 kişi olduğunu öğrenince vinç çağırarak kurtarma çalışmalarına başladı. Uzun uğraşlar sonucunda tır kaldırıldı ve maalesef 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Rus uyruklu Arina Dautova (20) ve Azerbaycan uyruklu Dovgalyova (23) isimli gençlerin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, Jandarma Olay Yeri İnceleme, Adli Tıp ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan tır sürücüsü Hüseyin Ç., savcının talimatıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

Eskişehir’in Han ilçesinden kent merkezine hasta taşıyan bir ambulansın Taşlık
Sıradaki Haber Eskişehir’de hasta nakleden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı