Eskişehir’e İstanbul’dan kiraladığı bir araç ile seyahat eden sürücü, polis ekipleri tarafından durduruldu. Aracın filo şirketi ile kiralama firması arasındaki anlaşmazlık sonucu hakkında çalıntı ihbarı bulunduğunu öğrenen sürücü şaşkınlık yaşadı.
D.Y. isimli kişiden kiraladığı 34 NHU 520 plakalı araçla Eskişehir’e varan B.G., Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir girişinde durduruldu.
Yapılan kontrollerde, aracın çalıntı ihbarıyla arandığı belirlendi ve sürücü B.G. büyük bir şok yaşadı. Durumu öğrenmeye çalışan sürücü, aracı kiraladığı D.Y.’yi arayarak durumu irdeledi.
Firma ile araç sahibi arasındaki anlaşmazlık sebebiyle çalıntı ihbarının yapıldığı tahmin edilirken, mağdur sürücü B.G. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Çalıntı ihbarı bulunan araç ise çekici ile yediemin otoparkına götürüldü.
