Artvin’in Hopa, Borçka ve Kemalpaşa ilçelerinde şiddetli rüzgârın yol açtığı zararlar meydana geldi. Rüzgâr nedeniyle devrilen ağaçlar, elektrik hatlarına, yapıları ve araçlara zarar verdi.
Hop ilçesine bağlı Başoba köyünde devrilen bir ağaç, yanındaki bir eve zarar verdi. Ağaç nedeniyle eve ve çevresindeki elektrik hatlarına hasar meydana geldi. Elektrik arıza ekipleri, bölgede gerekli incelemeleri yapmak üzere harekete geçirildi.
Borçka ilçesine bağlı Güreşen Çaylı köyünde rüzgârın etkisiyle kökü sökülen ağaç, elektrik hattına zarar verdi.
Kemalpaşa ilçesinde ise rüzgârın etkisiyle yerinden kopan bir tabela, park halindeki bir aracın üstüne düştü. Araçta maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Bu olaylar, üç ilçede rüzgârın yarattığı maddi zararları gözler önüne serdi.
