Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GOSB Teknopark’ın yenilikçi projeleri İstanbul’da tanıtıldı

GOSB Teknopark, Türkiye İnovasyon Haftası için İstanbul’da düzenlenen etkinliğe dört

GOSB Teknopark, Türkiye İnovasyon Haftası için İstanbul’da düzenlenen etkinliğe dört yenilikçi firmasıyla katılarak sundukları ürün ve projeleri tanıttı. GOSB Teknopark, ev sahipliği yaptığı yaklaşık 170 firmadan biri olmanın yanı sıra Ardahan’daki girişim ofisinin tanıtımını da gerçekleştirdi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 15-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye İnovasyon Haftası’nda GOSB Teknopark, dört yenilikçi firmasıyla yer aldı. Etkinlik, teknoloji ve inovasyon alanında faaliyet gösteren firmalara ürün ve projelerini genç girişimcilere tanıtma imkanı sundu. Farklı sektörlerden şirketleri, teknoparkları ve Teknoloji Transfer Ofislerini bir araya getiren organizasyon, projelerin tanıtımı, ticarileştirilmesi ve yeni iş birliklerinin geliştirilmesi açısından büyük önem taşıdı.

GOSB Teknopark, etkinlikte kendi bünyesindeki firmaların yanı sıra Ardahan’da bulunan girişim ofisinin de tanıtımını gerçekleştirdi. Ar-Ge ve Girişimcilik Müdürü Ergün Alver, “Yaklaşık 170 firmaya ev sahipliği yapıyoruz. Girişimcilerin projelerini geliştirebilmeleri için uygun ortamlar sağlıyoruz ve bu tarz organizasyonların Türkiye’de yaygınlaşmasının önemi büyük” dedi.

GOSB Teknopark A.Ş. Ar-Ge ve Girişimcilik Müdürü Ergün Alver, İnovasyon Haftası’na ikinci kez katıldıklarını belirterek, “4 firmamızla birlikte etkinliğe katıldık. Firmalarımız, genç girişimcilere ürün ve projelerini tanıtma fırsatı buldu. Bu tür fuarlar, projelerin tanıtımı ve ticarileştirilmesi için büyük önem taşıyor. Geçen yıl TEKNOFEST’e de katılmıştık. Güzel projelerimiz var ve yeni girişimcilere kapılarımızı açıyoruz. Ardahan’da, bakanlığımızın da destekleriyle bir girişim ofisi açtık. Yaklaşık 800 metrekarelik alanda Ardahan’ın girişimcilik potansiyelini geliştirmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK iş birliğinde gerçekleştirilen 8. BİLİMFEST
Sıradaki Haber Bilim ve teknoloji şöleni başladı: Başkan Büyükkılıç, festivalde bilim tutkunları ile bir araya geldi