Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzurum’da kayıp alzheimer hastası yaşlı kadın uçurumda ölü bulundu

Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde 75 yaşındaki Gülkız Kurt’tan dün gece saatlerinde

Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde 75 yaşındaki Gülkız Kurt’tan dün gece saatlerinde evden ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda, alzheimer hastası olan Kurt’un cansız bedeni sarp arazideki bir uçurumda bulundu.

Kuymaklı Mahallesi’nde yaşayan Kurt, gece ansızın evden ayrılınca durumu fark eden yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Pazaryolu İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD ve JAK ekipleri hızla bölgeye sevk edildi ve dağlık arazide geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı, arama kurtarma köpekleri de bu çalışmalara katıldı.

Yoğun çalışmalar sonucunda, Kurt’un evinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta dağlık alanda izine rastlandı ve maalesef uçuruma düşerek hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kurt’un cansız bedeni uçurumdan çıkarılarak otopsi için hastane morguna götürüldü. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri, son bir hafta içinde gerçekleştirdikleri
Sıradaki Haber Anamur’da uyuşturucu ile mücadele: 7 şüpheli yakalandı