Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tekirdağ’da Galata deresi taşkını problemi çözüm bekliyor: Geçen yıl da otomobil su altında kalmıştı

Tekirdağ’da dün yaşanan şiddetli yağış sonra Saray ilçesine bağlı Pazarcık

Tekirdağ’da dün yaşanan şiddetli yağış sonra Saray ilçesine bağlı Pazarcık Mahallesi’nden geçen Galata deresinin taşması vatandaşı çileden çıkardı. Geçen yıl da aynı derenin taşması sonucu bir otomobil sular altında kalmıştı.

Ökkeş Polat isimli vatandaş, geçtiğimiz yıl Saray ilçesine bağlı kırsal Pazarcık Mahallesi Kiremithane mevkiinde yaklaşık 20 santimetre yüksekliğindeki su akan dere yatağından geçmeye çalışırken otomobili arıza yaptığını hatırlattı. Polat, şiddetli yağış sonrası dere sularının yükselmesiyle otomobilin suya gömüldüğünü söyledi.

Geçtiğimiz yıl otomobili su içerisinde kalan Ökkeş Polat, bu yıl da aynı noktada yaşanan taşkınlara dikkat çekerek, sorunun hâlâ çözüme kavuşturulmadığını söyledi.

Geçen yıl yaşadığı olayın ardından bölgede herhangi bir iyileştirme yapılmadığını belirten Polat, yağışlarla birlikte yolun yeniden su altında kaldığını ifade etti. Yolun hâlâ yapılmadığını ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaya devam ettiğini dile getiren Polat, yetkililere çağrıda bulundu.

Polat, vatandaşların her yağışta aynı sorunla karşı karşıya kaldığını belirterek, bölgede gerekli çalışmaların bir an önce yapılarak taşkın sorununun kalıcı şekilde giderilmesini istedi.

Giresun’da hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı etkili
Sıradaki Haber Giresun’da kar yağışı kazaya sebep oldu: 2 yaralı