Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Hasta nakil ambulansı 48 bin 701 kişiye hizmet verdi

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hasta nakil ambulansı hizmetinden 1 yılda 48.701 kişinin faydalandığını açıkladı. Ambulanslar hasta vatandaşları evlerinden alarak sağlık kuruluşlarına götürüyor ve tedavileri bitince yeniden evlerine ulaştırıyor.

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçen yıl hasta nakil ambulansı hizmetinden faydalanan kişi sayısının 48 bin 701 olduğunu açıkladı.

    Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin hasta nakil ambulansı hizmetinden 48 bin 701 kişinin yararlandığını ifade etti. Projede 30 adet mavi ambulansın hizmet verdiğini belirten Büyükakın, hasta vatandaşların evlerinden alınıp sağlık kuruluşlarına götürüldüğünü ve tedavilerinin ardından tekrar evlerine ulaştırıldığını vurguladı. Başkan Büyükakın, “Sıkça dile getirdiğimiz dua, ‘Allah’ım, muhtaç etme ama yokluğunu da gösterme’ sözlerine bu hizmetin tam anlamıyla denk düştüğünü düşünüyorum. Sadece bir yılda, 30 ambulansımızla hem il içinde hem de il dışında 48.701 hastaya destek olduk. Bu güzel hizmette katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”